Psykologisk orienteringstränare

TEDESTRAND COACHING AB
www.psykologiskorientering.se
info@psykologiskorientering.se
073-810 82 35

onsdag 19 december 2012

Hur mycket "bevis" behövs för att se skillnad/sannolikhet med kartterapi?

Bilden talar sitt tydliga språk! Det är enkel matematik när man väl har förstått de komplexa samband som skapar destruktivitet och hur den måste lösas. 

Denna matematik gäller för all komplext skapande och all komplex entropi som ska återskapas. Det är inte ett alternativ som någon levande varelse kan strunta i utan det krävs en visuell överblick i form av karta, ritning, flödesschema, röntgen eller i annan form för att överhuvudtaget förstå eller lyckas med någon form av komplexitet som jag beskriver.

Psykologi, psykiatri och psykoterapi är givetvis inte undantagna denna naturlag. Hur mycket sakkunniga och andra inom dessa områden fortsätter att administrera dessa misslyckanden kommer ingenting konstruktivt att hända. Ser vi bakåt i tiden har exempelvis inte psykiatrin utvecklats nämnvärt på 50 år, resultaten är ohyggligt dåliga och destruktiva för flertalet. En likadan utveckling kan ses inom missbruksområdet och orsaken är alltid densamma, det saknas en överblick och utan överblick kan inte dessa problem lösas. 

Det är patienten själv som måste orientera sig igenom sina problem, och hur ska det vara möjligt utan karta? Är man vilse i det komplexa spelar det ingen roll vad det handlar om, bara den visuella överblicken kan rätta till - rädda situationen. Slumpen kan hjälpa någon enstaka, men man behöver inte vara professor för att förstå orimligheten för flertalet att komma igenom sin vilsenhet. Man behöver inte heller vara ett geni för att se hur det ser ut i psykvården eller i vården av missbrukare, misslyckandet är mer en regel än en undantag.

För den som söker mer bekräftelse finns både videos och skrivna ord som är entydiga och visar konkret att en överblick är nödvändig inom alla områden där komplexitet bor, det har även universum bestämt oavsett vad vi tror oss "veta":

Bekräftelse 1: 

Bekräftelse 2: 

Bekräftelse 3:

Bekräftelse 4:

Bekräftelse 5:

Bekräftelse 6:

Bekräftelse 7:
Tala/kommunicera gärna med upphovsmannen, han har varit i både metodparadigmets misslyckandevärld och har skapat det som leder in i kartparadigmens värld av lyckade processer, det som måste till enligt entropins och komplexitetens lagar. Upphovsmannen räddade sig själv först efter att ha misslyckats i behandlingsvärlden utan överblick i 4 års tid, jämför gärna med kartterapin ovan - 4 år utan förståelse och en möjlig process - mot några timmar för att skapa förståelse mot en snabb och varaktig process. Upphovsmannen är en levande vetenskaplig undersökning förutom flertalet av de klienter som fått och får kartan i sin hand. Detta är verkligheten oavsett vad man fastnat i för illusioner utifrån det som inte har uppfunnits förrän nu. 
Kontakt: 
Email: anders.tedestrand@gmail.com 
Mobil: 073-810 82 35





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar